Vila i frid, vännen

Fick ett mindre roligt uppvaknande imorse av ett antar sms och telefonsamtal där alla sa att du hade tagit ditt liv igår kväll. Jag pratade ju med dig igår natt och du lät så himla glad, som vanligt!
Jag hoppas du funnit den ro du tydligen sökte, och du ska veta att du alltid kommer vara saknad ♥ Ditt glada humör smittade alltid av sig. Vi är många som älskar dig, Rogga grogg!


Fredag

Fy fan vad jag mår skiiiit, har dragit på mig förkylningen från helvetet så jag kan ju glömma allt vad som har med nyår att göra. Jag känner redan nu att skulle jag gå ut så vaknar jag på söndag och mår ännu sämre, och till veckan har jag faktist skolan att sköta så jag vill bara pigg och frisk.

Har handlat hem massa gott så jag klarar mig hela helgen iallafall, så jag lär ju knappast svälta, haha! Hela kylen är proppfull med massa gott.. ingen direkt mat! :P

Nä nu ska jag ta försöka vara lite social till en film eller så! :)

Bättre uppdatering imorgon - L O V A R

Tatuerade ögonbryn

Någonting jag är grymt sugen på att göra (synd att det kostar så sjukt mycket bara) är att tatuera ögonbrynen. Har suttit och kollat på före och efter bilder och det blir galet snyggt. Så när jag får råd så blir det så, punkt slut! Då slipper man tänka på att måla dom, vilket jag för övrigt suger på så, haha!

Vad tycker ni, snyggt?

Bild lånad från Google


Kärlek


Äntligen fattade jag ett beslut

Har velat hela veckan om jag skulle åka till Luleå i helgen eller inte och fira nyår men nu har jag bestämt mig, och jag hoppar över det! Jag hatar egentligen nyår, varför vet jag inte men jag brukar mest gruva mig för den dagen av någon konstig anledning? Jaja.. vi får helt enkelt se vad som händer.

Kom hem från Elin för en stund sedan iallafall, pratat skit och busat med Wille :) Så himla söt son har hon.
Känns skönt att ha träffat en människa som är så lik mig på nå vis och som jag känner att jag verkligen kan vara med. Finns inte många sånna människor kvar i den här byn.

Nudå? Fick ont i magen igen så har tagit alvedon och nu väntar jag på att halv åtta hos mig ska börja på 4an, brukar ni se det? Jag älskar det pogrammet! :) Sen ikväll får vi se vad som händer, film hoppas jag på? :)


Bjuppar på en bild från julafton!


Torsdag

Ja men hallå på er!
Jäklar vad jag har tok sovit idag. Klev upp kl 6 och var vaken en stund och kollade på nyhetsmorgon, sen somnade jag om och vaknade vid kl 13.00. Sköööönt, men man hinner ju inte göra någonting på dagarna direkt.
Mamma kom förbi och hade med sig brev från Mittis där det stod att jag skulle få semester ersättning för att jag jobbar extra där - Jo men man tackar :) Dock blev det bara 500:- som kommer ramla in på kontot men endå, det är bra i dessa fattiga tider ;)

Sitter iallafall hemma hos mamma nu, hon ska bjuppa på middag.. ungslax och hemlagad potatismos och fetaostsallad - mumms! Kan vara bland det godaste som finns.
Sen blir det nog en sväng in till Elin också när jag går hem :) Härligt att träffa nya, VETTIGA människor, det finns inte många sånna här i Ånge så jag är tacksam och glad över att jag träffat henne.

Skriver mer ikväll.

Picture


Klick klick?

Jag har hittat några favoriter från GT som jag funderar på klicka hem, ska dock tänka några ggr innan jag beställer.. jag kollade i min garderob förut och såg att jag faktist har för mycket kläder, endå har jag aldrig något att ha på mig? Haha.. men sånna här tröjer hör faktist till någonting som alla borde ha, vanliga.. enkla, snygga! Right?


 


Black

Tog och målade naglarna mina förut när jag hade duschat med mitt nya lack från Gina tricot. Deras nagellack var faktist riktigt bra - Svart blev dom som ni kanske ser? ;)

Kan passa på att visa julklapparna från min ena bror också, 2 muggar och kaffe/te burk



Nu ligger jag nerbäddad i soffan under filten och kollar på Grabben i graven bredvid som går på 4an. Har ju bara sett den säkert 10 ggr så varför inte se den igen? I brist på annat!

Sängläge precis hela dagen

Hej på er! Hoppas det är bra med er, det är det inte här. Har galet ont i magen och blöder som en galning, intressant läsning? Ringde sjukan förut för jag hade så ont så låg bara och grinade. Vad fick jag för svar? "Ring igen om en vecka om det fortsätter." Det kan ni räkna med att jag kommer göra, för nu har jag gått så här i 9 månader och det lär inte försvinna. Galet less på vården. Får aldrig någon hjälp. Åker ut och in och har avverkat 3 frikort det här året, 3 st.. hallå? Jaja.. SUCK iallafall!

Jag som hade så mycket planerat för den här dagen. Hade tänkt storstäda lägenheten och sedan hälsa på Elin och Wille, men det blev ingenting av det. Hoppas jag är piggare imorgon.
Tog mig nyss in i duschen iallafall, och har målat naglarna - Svarta! Köpte Gina tricots nagellack sist jag var i stan och det var faktist bra :)

Ska ta krypa ner i sängen nu framför någon serie med en kopp kaffe.

T i s d a g

Igår var jag så jäkla bakfull så jag visste knappt vart jag skulle ta vägen, JA JAG VET ATT DET KANSKE ÄR OMOGET att skriva hur bakis man är men mådde då fan inte bra. Låg iallafall i soffan hos mamma hela dagen, myste med bröderna för det var sista dagen dom var där. Sen på kvällen blev det film. Idag då? Börjar på bli förkyld, mest bara snorig nu.. inte lite heller! Jag får inte bli sjuk, får inte, får inte, får inte!! Har inte gjort så himla mycket. Var förbi hos Elin och hennes söta son William förut och hälsade på, trevligt :) Sen var det tänkt jag skulle åka till Fränsta till pappsen men mamma fick aldrig tag i någon bil så det blev inget.Typiskt! Sitter och klurar på nyår.. Luleå? Inte Luleå? Hmm, måste bestämma mig snart!

Dagen efter..

SIdag mår fröken Jansson INTE bra kan jag lova, haha fyfan! All in blev det ju igår iallafall, men tog mig inte ens ut på Mittis. Vid 12 fick jag skjuts hem där jag tydligen tvärsomnade.
Jag och Milla började iallafall hemma hos mig, sen ringde vi Johan så han fick köra oss bort till fest där vi träffade alla Ramsjö-bor som var här. Sen drog väl alla på Mittis, alla utom jag.

Pallrade mig iväg till mamma imorse när jag vaknade ialf, så här sitter jag nu.. nyss ätit frukost/lunch och nu ligger jag nerbäddad i soffan under filten, känns som jag kommer ligga här hela dagen.


Picture


GOD JUL

Har blivit klent med uppdatering nu under jul. Men har haft fullt upp hela tiden så datorn har fått vila lite.
Har iallafall haft en jätte bra helg. I fredags blev det Sundsvall för shopping, hittade en del fynd som jag ska visa. Så nu funderar jag på att skicka tillbaka Nelly paketet, jag får se!
Sedan åkte jag hem till mamma och åt mat och sedan kom mina bröder hit. Mys att få rå om varandra.

Igår var det julafton och den var rätt så lugn, åt så jag måste ha gått upp minst 10 kg och fick massa fina paket:

1 adidas tröja
1 munkjacka
1 flaska vin
Trisslotter i mängder (tot vinst 100:-)
Massa fina saker till lägenheten.. muggar, bricka, ljus, kaffeburk, ungsform, rivjärn
Pengar, totalt 2500:-
Presentkort på H&M
Trosor
Presentkort på Jiges här i Ånge

Sen var det säkert någonting mer.. men det var dom sakerna jag kom på nu. Nöjd iallafall :)

Ikväll blir det utgång på Mittis, blir nog hemma hos mig först som det ser ut ett helt gäng.. Jag vet dock inte vad jag ska ha på mig, lutar mot en svart klänning som jag fick i julklapp också kom jag på nu. Haha.. fast den valde jag själv.


Sitter hos mamma nu och ska äta frukost/lunch bestående av julmat - igen!

VAD FICK NI I JULKLAPP?

Dagen före julafton

Men godmorgon på er :) Hur är det med er så här dagen före? Här är det bra faktist, förutom att jag har så innehelvete mycket att göra, fixa sista klapparna, bolaget och handla upp för hela helgen, hämta ut paketet från Nelly på Ica, måla naglar..

Och nu innan jag ska sätta igång med allting så måste jag BÄRA alla mina kläder som är skitig till mamma för jag måste tvätta där eftersom min tvättmaskin inte fungerar. Hyresvärden kom förbi förut och sa att jag skulle få en ny iallafall, grett :)

Ikväll kommer mina bröder ♥ Blir uppesittarkväll och någon öl kanske? :)

En person

Jag blir så jävla less på den här byn. Så GALET less. Folk man verkligen trodde var sina bästa kompisar har visat en helt annan bild nu. Låt mig leva mitt liv precis som jag själv vill. OKEJ? Och bara för att jag mest har killkompisar så betyder det inte att jag ligger med dom? Jag funkar bäst med killar, dom är lättsamma när det kommer till vänskap, lite svårare med kärlek då.. men nu talar vi vänskap.

Blir bara så jävla less. Är ni så himla avundsjuka för att ni själv sitter med era "falska tjejgäng" varje kväll, där ni bara pratar bakom ryggen på varandra.
Visst, jag har tjejkompisar jag med.. men nu väljer jag verkligen mina vänner rätt! Jag umgås med dom som jag känner är lik mig, som jag litar på och trivs med.

Ville bara säga det.

Jaha, då var det bara en dag kvar

Klockan är efter 00.00 så imorgon är det faktist julafton. Jag stressar sönder mig själv inombords. Finns så mycket jag vill göra innan jul. Suck!
Den här julen hade jag kunnat vara utan,
har NOLL känsla.. längtar bara efter julmaten och få rå om familjen. Mina två bröder kommer till Ånge imorgon och stannar tills tisdag. Saknar dom!

Ikväll har jag iallafall inte gjort så mycket alls, stökat på här hemma och åkt en himla massa bil bara och försökt varit social.

Nu ska jag ta krypa ner i sängen och försöka sova. Galet mycket i huvudet nu..
PUSS på er iallafall! :)

Bild och paket

Fräsch tjej


YES, mitt paket från Nelly kom idag, får se om jag hämtar ut det ikväll eller väntar tills imorn!

22 december

Förlåt för NOLL uppdatering igår men jag gick runt som en zombie hela dagen, eftersom jag hade varit vaken ett helt dygn. Trodde jag skulle kunna somna tidigt igår men det gick ju sisådär.. ställde kl på 6 idag iallafall ihopp om att jag skulle vara pigg.. men har sovit 3h inatt så jag är lika trött idag, om inte tröttare?
Så vad gjorde jag annars igår då? Bra lite faktist, var fram till byn och hälsade på mamma, handlade hem lite nödvändigheter och så där. Var även till fina Elin på kaffe och surr :) Trevligt värre! På kvällen blev det film helt i min ensamhet. Sex and the city 2 - hade fortfarande inte sett den så tyckte det var på tiden att ladda hem den. Dock inte sådär jätte jätte bra kanske?

Nä, nu ska jag stoppa någonting i min mage som är galet hungrig och sedan ska nog fröken jansson helt enkelt ta och lägga omkull sig i sängen igen. Jajjemen, så får det bli :)

UPPDATE - undra förresten om mitt paket från Nelly kommer idag eller imorgon, gör det inte de så är jag körd!

Goder natter..

Godkväll på er, eller godnatt? Haha!
Här sitter jag och nattugglar som vanligt. Blev nästan nyss själv, fick fin främmande.. tävlade i "postkodmiljonären" om vem som kunde flest svar.. Jag vann, sedan tv-tittande. Bra kväll iallafall.

Jag är fortfarande inge trött, och dum som jag är drack jag kaffe nu, NU lixom.. kl 2 på natten. Bra Jossan, du är den smartaste av alla!

Säger väl godnatt nu iallafall, ska lägga mig och kolla på någon film.
Imorgon har jag ingen aning om vad som händer, har inget planerat vad jag vet förutom att jag måste till Fränsta en sväng.

Tisdag

Snälla ge mig juldagen, nu.. BUMMS! Milla ringde nu och var lika pepp hon, det här kommer inte annat än att bli bra. All in, och lite till! Sen på fredag blir det eventuellt tatuering, för då kommer mina bröder.. och ena är tatuerare.. så han ska få sätta nålen i mig. Vad det blir tänker jag dock inte säga! Lär ju märkas ;)

Just ja, klickade hem (lite för mycket) kläder från Nelly inatt, blev iallafall en svart, typ mini klänning, nå linnen och annat tjaffs! Visar sen! Kom ju på att jag inte har någonting att ha på mig på söndag så var tvungen!

För övrigt så skulle jag kunna döda för dom här skorna. Galet!


Ser ni någon skillnad på det här kortet och hur jag ser ut nu? Jäklar vad jag är nöjd iaf,
mår fan dåligt när jag kollar på det kortet, eller kort överhuvudtaget innan det var gjort.






20 december


Myskväll!

Gjorde nyss iordning glögg, ska slå igång Jägarna 2 tror jag.. har fortfarande inte sett den.

Bjuppar på dagens "hemma-mys-klädsel" också bara för att..

Dagens shopping

Gjorde världens fynd idag. Var ju som jag sa på julmarknad idag och var ute efter ett par vantar då jag missbrukar dom på vintrarna, lyckas alltid tappa bort dom.. hittade ett par iallafall, 30 :- .. för BARN, men nog kom mina små händer i dom iallafall ;)

 


Men varför ?

Varför funkar det nästan aldrig för mig att ladda upp bilder? Jag blir gaaaaaaalen.. Ingen annan med samma problem?

19 december

Idag fyller min älskade lillebror år, 13 år! Herregud.. jag har inte träffat honom på jätte många år pga många olika anledningar som jag inte vill gå in på just nu. Men jag älskar honom något så galet mycket. Har iallafall skickat grattis sms och paket ska fixas och skickas det med. Vad ger man en 13 åring?

Vaknade galet sent idag, fick tok stressa till vårdcentralen.. hade 15 minuter att klä på mig och ta mig dit, men jag hann iallafall. Sedan gick jag till mamma och åt mat också tog vi oss en "shopping-runda". Visar senare vad jag handlade :)

Nu ska jag knata ner på gluggen och köpa hem nå gotta. Bäst att passa på att svulla ordenligt för nästa år är det träning och bättre kost som gäller!

Färgning och dricka

Har haft ganska tur idag. Blev bjuden på middag hos mamma! Lax, potatismos, cream frech sås, fetaostsallad - vidrigt gott! Sen var vi på konsum och handlade.. kom hem och fick besök av en kompis som överaskade mig med massa dricker :) Snällt!



Nu ligger jag i soffan med en ansiktsmask och funderar på slänga i en hårfärg som jag köpte idag, har världens fulaste utväxt.. och den måste bort innan jul/juldagen!
Kom just på att jag inte har handlat en endaste julklapp än heller, jag som alltid brukar vara ute i god tid, men icke iår! Får akut-shoppa på fredag helt enkelt!


Fjärde advents fika


Mest bara så besviken

Jag ska aldrig mer lita på någon tror jag, inte ens mina närmaste vänner. Så himla falska, allihopa!
Jag har ställt upp så innehelvetes mycket, jag har gett av mig själv.. och vad får jag tillbaka nu? Inte ett jävla skit, inte ens ett ärligt svar! Herregud.. det är äckligt oroande att se vart människor är påväg, skrämmande.

Nåja! Slut-klagat, för jag tänker endå inte bry mig längre!

Vaknade av att pappa ringde imorse och ville komma, så han kom hit på fika och likaså mamma, mysigt! ♥



Ge mig; en resa bort

 

 

(bild från Egypten 2010)

Sitter och kollar på resor, och är galet sugen på att åka..
sola, bada, ha all inclusive och få dricka från baren fritt, paraplydrinkar, små lullig hela dagarna, full på kvällarna, glömma allt här hemma, inte tänka..bara leva och MÅ! Satan så härligt :) Med det säger jag godnatt!

Jag bara måste

Jag bara MÅSTE ha dom här jeansen. Jag hatar jeans egentligen, eller hatar gör jag inte men jag brukar inte trivas så bra i det.. men dom här vet jag skulle passa mig PERFA! Jag är kär, och jag måste bara klicka hem dom.. ♥

Från Gina Tricot


Lördag

Jag är så himla sugen på gå ut och festa men NEJ , jag ska spara mig och gå all in på juldagen istället - Jajjemen.
Vaknade rätt sent idag, vid kl 1, gjorde mig iordning och fikade lite snabbt och sen var det bara att pallra sig iväg ner på ishallen för och kolla årets sista match, vilket ånge stoooor looosade! 9-0.. Haha! Nya tag!
Niki, en bra kompis, åkte rätt in i sargen och blev ganska så illa skadad, har ingen aning om hur det gick faktist mer än att han troligtvis är på sjukan. Måste ringa och höra :)

Tog en promenad bort till mamma efteråt och blev bjuden på gomat och en öl! Dock skulle jag inte ha druckit den för jag fick ju inte alls mer-smak? Nej nej ;)

Funderar på möblera om nu, har endå så inget bättre för mig.. ringa Sara kanske? Hm..

Älskling

 

Det där är kärlek det!


Svenska hjältar galan

Kom nyss hem, var ut en sväng! Nu ligger jag och kollar på svenska hjältar galan och kan inte hålla tårarna borta, haha!
Är sällskapssjuk så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. men varenda människa verkar ju festa ikväll, eller hela helgen, så jag får trycka för mig själv! Inte van det här men man ska va lugn ibland också :)

Fredag

Godkväll på er! Då var det alltså fredag då och nu är det bara 1 vecka kvar drygt till julafton. Den kommer bli väldigt lugn, blir hemma hos mamma alla syskonen och jag, sedan på juldagen blir det den obligatoriska utgången på mittis. Brukar bli grymt :)

Joo förresten, som jag skrev i förra inlägget så åkte jag åt helvete med bilen i onsdags. Hade hämtat Rickard i ljunga och var påväg till Ånge, fick världens sladd några ggr och sedan minns jag bara att det tog tvärstopp. Det hade verkligen kunnat gå riktigt jävla illa.. bilen är bara att skrota, helt förstörd! Så det var min julklapp till mamma :( Usch! Har så himla dåligt samvete.
Men huvudsaken ingen blev skadad.. jag har ont i benen och nacken.. annars gick det bra.

Helgen blir lugn iallafall, ska vara lugn tills nästa helg hade jag tänkt! Har ingenting planerat förutom att jag vill gå på hockeyn imorgon. Sista hemmamatchen för det här året för Ånge.
Jaa det var väl det, nu ska jag ta stoooooorstäda och dricka glögg! Tråkiga fredag..


Torsdag - Olycka

Goddag, har inte orkat blogga idag. Har bara legat..
Råkade köra av vägen ganska så kraftigt igår kväll, mammas bil är skrot och mindre glad kan jag ju säga.

Berättar mer sen.

Puss så länge

Ge tillbaka mig mitt gamla jag

Sitter och tittar på gamla bilder på mig själv och kommer på att jag bara måste sätta in mitt löshår. Det blir prio ett att beställa när nästa "lön" kommer in.

 


Onsdag

Hur mår ni idag? Jag har haft en skitdag, fast jag har endå fått en himla massa skoluppgifter klar så det är ju bra iallafall. Mamma var hit förut med en JULTALLRIK från mittis, behöver jag säga att det var gott? Det var det iallafall. Sedan var vi iväg och handlade hem lite saker som fattades, började eka bra mycket i både kylen och frysen men nu är det påfyllt igen. Gött! Imorgon blir det tacos till middag, men kom på tusen olika saker som jag glömde och handla så får väl pallra mig iväg imorgon också.

Nu då? Ska ta röjja undan lite här hemma och sedan åka och hämta R. Får se vad vi hittar på, lär väl bli film eller något :) Skönt med sällskap iallafall.

 

Har ni tur så skriver jag mer sen!

 

(Gammal bild)

Veckans blogg

Blev veckans blogg hos Elin .. det ska nog få mig att blogga ännu mer ska ni se! Kul iallafall :)

Dagens bästa



Hur skön är den inte?

Tisdag - Lucia

13 december.. 11 dagar tills självaste julafton. Längtar ni?
Vaknade jätte tidigt imorse då det var planerat kaffe och kolla på lucia på tvn.. höll väl på någon timme sedan tvärsomnade jag igen och vaknade halv 12 igen, bara att göra sig klar och åka till stan då. Hade egentligen ingenting alls och göra där förutom att jag ville på graven så det var därför jag åkte. Rickard följde med också :)
Äckligt trött när jag kom hem ikväll så la mig i sängen och skulle kolla film och där somnade jag, förståss..jag som hade tänkt sova tidigt ikväll men nu är ju det rätt så kört som det känns.


Har nyss gjort iordning glögg, puss på den som uppfann det iallafall.. lätt det godaste man kan dricka såhär vid jul. ♥



Måndag

Håller mig inomhus så mycket som jag kan idag. Tok snöar ju! Men jag tycker det är mysigt :) Håller på laddar hem massa filmer för fullt, alltid bra att ha på laget, right?
Annars händer det inte så himla mycket, försöker röja undan här hemma så det ska bli fint igen. Går lite sidådär.. fastnar här hela tiden!
Ikväll ska jag dricka glögg har jag bestämt mig för, finns det någonting godare såhär vid jul? Nope! Glögg och pepparkakor, bästa!

Utan gran blev jag i år också, iofs vet jag inte om jag har så mycket plats över för en men endå, jag hade så gärna velat ha en vit gran med massa silverkulor, eller röda! Så fint.. det får bli nästa år!



Hur mår ni idag då?

Favoriter från GT

 

 


Jag är så jävla grym

Visst är min uppdatering bra? SKÄMTAR, jag vet.. den suger! Men jag har fan aldrig tid.. eller tid har jag så det räcker kanske men jag tar mig inte tid. Men nu så skriver jag iallafall :)
Vad har jag gjort i helgen osv då? Absolut ingenting. Haft besök! Galet skönt och träffa en människa som är precis som mig på något vis!
Kollat massa film, druckit några öl, ätit, duschat, sena nätter, vakna sent på dagarna.. kanske världens lugnaste helg? Tror så ja!

Idag var det hockey inplanerat, ånge - övik! Ånge loosade, ovanligt! Sen kom Niki hit en sväng och drog en film, gick hem för en stund sedan och jag håller på att göra iordning fika nu. Äggmackor, haha! Så jäkla gott.. sen blir det att kolla på några serier, vad vet jag inte.. ge mig gärna förslag på någonting bra :)


Nu har jag babblat färdigt, för stunden..

Dagens mest jobbiga är över

Middagen är färdig och uppäten. Var så himla sugen på tacogratäng (jag är bäst på det).. men såklart hade jag bara köttfärs hemma, resten fattades! Haha.. så det fick bli pasta med köttfärsås, eller spagettisås som det heter i Belgien har jag fått lära mig! Haha! ;) Nu är jag iallafall mätt och ska väl ta och hoppa in i duschen och fräscha till mig. Ikväll blir det film!

6 December

Hallå 18 dagar till julafton typ? Galet!
Har städat och gjort fint här hemma idag och nu väntar jag på att min kära Mami ska komma och hämta min tvätt. Min tvättmaskin har det blivit nå fel på så måste ringa hyresvärden och be honom kolla på den imorgon. Sitter och klurar på vad man ska äta för middag idag? Jag har noll fantasi känner jag, som vanligt med andra ord. Blir alltid samma, samma, samma! Ska skriva matlista från och med nu.

Efter middagen ska jag iallafall pallra mig till gluggen (godisaffären här i ånge).. bor bara kanske 20 m därifrån så blir alltid att man går dit och handlar och sen ligger man död i soffan efter allt man har proppat i sig, haha! Tur man aldrig blir tjock säger jag bara.

Nu kommer Mami!

Dagens sanning


Picture


Ja jag vet att jag är dålig på uppdatera nu, är en sån period men snart så.. Bjuder på en bild från i lördags så länge innan vi åkte på hockey!

1 december

Redan 1a december, men vart är den där snön? Den kom - den försvan! Ogillas..
Och jaa jag vet att jag är sämst på att blogga men jag ska bli bättre nu, jag lovar och jag svär!
Vaknade för ca 1 timme sedan, så idag blev det en sovmorgon vilket var väldigt välbehövligt för min kropp.
Har inga direkta planer för idag, skulle ha varit på affärn sedan iallafall. Allt det där viktiga man borde ha i kylskåpet börjar bli slut.. fil och mjölk osv! :) Sedan så vet jag inte, plugga lite i eftermiddag.

Borde verkligen börja kolla efter julklappar också, jag får alltid höra att jag " tar i för mycket " när jag handlar julklappar. Mamma brukar kunna få typ 10 julklappar bara av mig osv.. Haha! Jag är galen! Men har bestämt mig för att inte köpa så himla mycket f.r.o.m nu!

Jaja, jag skriver mer sen..nu ska jag ha kaffe!

RSS 2.0