L ö r d a g

Godkväll på er!
Först måste jag bara få berätta hur duktig Ginzo har blivit. Nu pinkar/bajsar han bara på tidningen vid ytterdörren eller ute (för det mesta) + att jag håller på lära han NEJ vilket hitintills går bättre och bättre.

Annars då? Mycket tankar, funderingar och ibland kaos i huvudet.. men det blir bra, det blir det.. jag vet det!

Johan är här nu , pratar och kollar film (The day after tomorrow), dricker cola och har världens största godisskål till, såklart! Jag gjorde även en hallonpaj förut idag, bra nog god!

Nu - fortsätta titta på filmen och sedan sova!


Fredag, redan?

Fick typ en mindre chock igår när Elin sa att det är fredag imorn (alltså idag) Alltså vart tog veckan vägen? Idag är det en vecka sedan Gizmo kom hit också och hitintills har allting fungerat väldigt bra. Han sover mest? Haha..
Idag har han dock typ inte ätit någonting, så fortsätter han inte göra det så blir det ett samtal till veterinären.

Mer då? Kaos i mitt huvud, Johan var här igår kväll, läänge.. skönt som tusan! Ikväll blir det nog film .. det är mina enda planer, har storstädat nu på morgonen så slipper jag det sen! En fördel med hund är att det är tidiga mornar, och en nackdel med att ha hund, speciellt en hundvalp är att det blir mycket städning och tvättmaskinen går mest hela tiden för ibland pinkar han på ställen han inte borde lillskrutten.

Jaja, nu ska jag ringa min bästa Sara!

Mitt lilla hjärta



Nya tag, igen..

Idag har det varit en skit dag, en sån där dag då man inte vill någonting annat än att ligga i soffan med min favorit kille Ginzo och äta godis och kolla på massa serier. Precis vad jag har gjort också, eller ja.. mamma var här hon också. ♥

Jag har mått så innehelvetes bra senaste tiden, jag vet inte om jag någonsin mått så bra faktist, också bara rasar allt.. UPP IGEN bara! Jag ger mig inte!


I fucking miss you. Men nu vill jag inte prata om det, lägger det bakom mig.. båda ville egentligen så.

Förresten, ny lägenhet har jag också

Min hyresvärd erbjöd mig en ny lägenhet, huset bredvid det här..bottenplan, egen ingång och en tvåa. Får eventuellt börja flytta in nästa helg.. det går bra nu :)

Mys-kill(arna)


Nu har vi nyss kommit upp igen efter att ha varit ute, har börjat vänja han med koppel och hitintills går det faktist ganska så bra, trots att han är så himla liten. Problemet är att han sätter sig ner och strejkar bara för stackarn fryser :) Men pinka det gjorde han iallafall.

Nu ska vi krypa ner och mysa ♥

Gizmo

Igår hämtade jag hem min helt underbara lilla kille Gizmo ♥
Har inte gnällt någonting, utan är bara väldigt gosig och lekfull.. lill hjärtat!


Haha fyfan vilken dag

Orkar inte skriva om dagen, Elin har skrivit så bra sammanfattning om våran dag så läs.. Jag är helt färdig. Haha!



Svar på kommentar

"Anonym" fortsätter kommentera..

"tänkte mest eftersom du aldrig skriver nått på bloggen om du är singel, dejtar, eller helt enkelt är upptagen? ;-) skulle bara vara intressant att veta :-)"

Svar: Nej och varför ska jag skriva det? Bara för att jag har en vardaglig blogg berättar jag inte alls.
Så där har du ditt svar, hemliga beundraren!


Nu lägger jag mig och sover :)

Jaa men så där då någonting

Fick världens ryck idag och började storstäda, rensade + slängde massa skit ur garderoben osv.. och slängt massa annat skit! Skönt när sånt är gjort. Sedan lagade jag middag - potatisbullar! Vet egentligen inte om jag kan kalla det att laga middag då det bara är att slänga in dom i ugnen men iallafall, haha!
Duschade sen och gjorde mig iordning och gick till Elin och drack kaffe ♥

Kom hem för en liten stund sedan, slängde mig i soffan på en gång.. snart kommer Johan och hälsar på :) Tänkte kolla på filmen "Jag saknar dig" som jag har laddat ner. Har redan sett den men kan lätt se den igen, så den kan jag tipsa om.

Gammal bild, orkar inte knäppa nya nu för tiden. :P

O n s d a g

Nyvaken tjej här.
Blev klent med uppdatering igår..hade fullt upp, hela tiden!

Först
var jag hos Elin och drack kaffe, surrade massa och lekte med William.. direkt när jag gick därifrån ringde Milla och ville gå på knutstation och äta - visst! Efter vi varit där gick vi till Sara och satt där i 2h och herregud vad jag har saknat henne, älskade go gumma! ♥
Sen förflyttade jag och Milla oss hem till mig, kollade på tv och myste bara..vid 11 drog hon hem och jag tvärsomnade, typ!

Det var min dag!
Idag blir det plugg, har jätte mycket att göra nu så istället för att sitta här vid datorn och inte göra någonting vettigt så ska jag ta och sätta mig vid böckerna istället.

Svar på kommentar

Postat av:

otroligt fin och het tjej! undrar lite om du datar nån eller om det bara är vänner som du nämner ibland.. ;-) / hemlig beundrare. (än så länge)

 

SVAR: Tack men väljer och inte svara på den frågan till en person jag inte har en aning om vem det är.

Jag umgås med mycket folk helt enkelt :)


Lunchat

Kom nyss hem, har pluggat massa idag och sedan gick jag på Mittis och åt lunch, pasta med någon kycklinggryta, göttans!
Känns ju att man lever när man är ute och går om man säger så, helvete så kallt det är. Hua!
Nu sitter jag och kollar mejlen, det är en tjej som har skickat en himla massa bilder + info på hundvalpar. Så vi får se vart det slutar :) Galet söta iallafall! Jag blev kär i en, ska nog dit imorgon och kolla på dom/den. Håller tummarna för att allting går precis som jag vill nu.


Nu ska jag plocka fram böckerna igen och fortsätta pluggandet. Mindre kul..

T i s d a g

God morgon! Har nyss ätit frukost och druckit kaffe så nu känner jag mig någorlunda redo för den här dagen. Dax att sätta sig och plugga.


Svar på kommentar

Sofia: Den jag ska kolla på är en Rottweiler/Labrador blandras.. :) Så vi får se!

Jag går i hund-tankar

Jag har länge, och då menar jag verklige länge tänkt på att köpa en hund. Och nu skickade min fina vän Elin bilder på jätte söta valpar. Ska tänka över dagen, för både tiden och kärleken har jag till h*n..
Dom finns i Bollnäs så vi funderar kanske på att åka dit och kolla på dom. ÅHH ♥

Nåja, idag är det måndag och kl 13.00 är det registrering på skolan.. slut på att vara lat nu!


Nu, kaffe och en cigg!

Sista helt lediga dagen

Godmorgon på er!

Igår - Min bästaste tremenning Anders kom förbi med hans hund Doris igår. Sedan kom Johan också, var ute och åkte bil hela kvällen, mitt ute i ingenstans! Sen hem och toksov.

Idag - Lång sovmorgon, behövdes kändes det som även om det känns som jag inte har gjort någonting annat än att sovit senaste tiden, men imorgon är det upprop och registrering på skolan igen så då är det igång igen, känns faktist ganska skönt. Måste tänka possitivt. Har bara lite mindre än 5 månader på mig att fixa det här nu så NU jävlar! Tagga..

Ska ta dricka mitt kaffe nu, s
edan röjja undan lite här hemma..

Snart snart snaaaart

 

Bjuder på en gammal bild, saknar det där håret.. dock fick jag sms om att mitt nya löshår är påväg hit så får det säkert på måndag. Jag och Elin ska fixa det samtidigt, kommer bli grymt.

Jag har suttit hemma hos mamma hela dagen och umgåtts med folk där. Nu är jag hemma och väntar på att Johan ska komma förbi.

 

Trött som en gris är jag också, fattar inte vad det är med min kropp! Läkaren till veckan - JA!

Ska nog ta mig en ÖL eller ett glas vin nu, sen får vi se!


.... Klick igen

Hittade en helt OK jacka på Nelly.. och idag har det kliat riktigt ordentligt i mina fingrar på shopping, så att klicka på beställ var inte alls speciellt jobbigt idag, haha!
Får aldrig för många vinterjackor, och den jag använder nu HATAR jag så den här får duga tills jag hittat någon ännu bättre :)


Nu vet jag, på ett ungefär

Har tänkt över tatueringar ett bra tag och har kommit på att min nästa blir någonting liknande som den på bilden.. alltså den på "låret".. så äckligt grymt snyggt! WEY..


Det sa bara klick

Tog och gjorde en beställning från Jotex nyss, behöver massa vitt! Nya möbler ska inhandlas också, iaf tvbänk.. ska ha en lika som jag har fast vit!


Good morning

Kl 07.00 var jag pigg imorse, det är inte ofta jag vaknar OCH kliver upp så tidigt på en lördag men idag hände det. Kan vara för att jag sov hela dagen igår och gick och la mig igen vid 00.00 inatt.
Har ingen aning om vad den här dagen har att erbjuda faktist. Det enda jag vet är att jag är grymt sugen på en kebabpizza, nu! Det får bli en sån senare idag, jajjemen!

Gjorde ingenting speciellt igår, drack en öl.. kollade film och var ut en stund med Milla medans vissa andra sov ;)

Nu - Göra mig iordning och gå till mamma för mysfrukost :)

Less tjej

Åhh, så grymt less över att jag sov bort precis hela dagen. Det resulterar i att jag inte kommer kunna sova inatt, vilket i sin tur gör att jag sover hela dagen imorgon, också.. Typiskt!

Johan kom hit förut för att umgås, men nu har han tvärsomnat i min soffa och tar upp all plats så jag förflyttade mig till sängen. Haha, ska väcka han sen för då blir det film.

Elin skrev nyss också, den 9/2-12/2 blir det ÅRE.. och jäklar vad jag längtar! Då ska vi bara ha massa kul, och framför allt njuta över att komma bort från den här hålan, om bara för några dagar. Underbart!



Huvudvärken från helvetet

Vaknade NU kl 15:15, BRA Jossan..har knappt nå huvudvärk alls, nej nej! Där ljög ja, känns som huvudet ska sprängas på mig för att jag har sovit på tok för länge. Satt ju vaken tills 6-7 tiden imorse och kollade hockeyn. GULD blev det ju vilket säkert ingen har missat då det inte har skrivitis om någonting annat på FB typ. Kul var det iallafall.
Pappa ringde säkert 5 ggr under natten också för han ville prata under period-pauserna så han inte somnade. Haha, sött ♥

Ja så idag blir det ju inte mycket gjort, är ju dax för middag snart? Hatar och sova så här länge för hela dagen blir KAOS!


Vilken dag/kväll

Haft äckligt ont i magen, så var till Fränsta förut och hämtade riktiga värktabletter av låtsasmamma. Dom behövdes verkligen! Nu känns det lite bättre men känner mig helt off i hela kroppen. Hade tänkt gå lägga mig förut när jag kom hem men håller mig vaken, ska se hockeyn. En JVM final missar man aldrig, så är det bara!


Och tidigare pratade med min fina vän Emilia, nästa vecka ska vi förhoppningsvis ses och planera våran lilla mini-semester till Umeå i April för och se Saade! Dregglar sönder över hur jäkla snygg karln är alltså. MUMMS!


Ny design

Tusen tack Cicci för designen, du vet vad jag vill ha :) Puss på dig!


Grattis Elin

Eftersom jag inte kanske kommer kunna fira Elin, hur mycket jag än vill, beroende på hur jag mår och vad sjukupplysningen säger .. så tar jag och skriver lite här om henne istället.
Jag är sjukt glad över att hon finns, faktist så är jag det på riktigt! Jag brukar ha svårt för tjejer på något vis, jag har nästan blivit "rädd" för att ta in tjejer i mitt liv för vi/ni brukar alltid ha en förmåga att bara prata en himla massa skit. Men hon är inte alls så som det känns. Vi tycker oftast lika och har lätt för att både prata om roliga saker men samtidigt tråkiga saker! Vilket jag tycker är jäkligt skönt. Hon vågar stå upp för sig och hur mycket skitsnack det än är så bryr hon sig - NOLL! Du rockar gumman!

ELIN, du ska veta att jag är grymt glad över att du inte är som alla andra, du vet vad jag menar! ♥

GRATTIS än en gång!

(Bild lånad från hennes blogg som ni hittar HÄR)

Jaha, också var det dax IGEN

Det finns inga ord för hur otroligt mycket jag hatar min kropp nu. Ont som fan och blöder på det, jätte kul är det här.. verkligen! 9 jävla månader har jag gått så här och fortfarande inte fått nå jävla svar på vad det är. Idiot till sjukhus!

JAJA
Den här dagen/kvällen blev ju inte som vi hade planerat iallafall. Jag och bästa Elin hade tänkt köra en utgång i stan ikväll. Men så blev det icke, varken hon eller jag kunde riktigt så vi bestämde att vi tar den en helg när hon inte har Wille istället. Då har vi något att längta efter :)

Nu strax ringer sjukhusrådgivningen, får höra vad som säger..

T o r s d a g

GRATTIS till världens finaste ELIN som fyller år idag! ♥

Igår kväll kom Elin förbi, som vanligt blev det kaffe och en himla massa surr. Johan kom vid 9 och joinade oss också. Resten av kvällen spenderas i soffan framför en film.
Nu sitter jag hos mamma, var tvungen att hit i världens snö-kaos väder med ALL min smutstvätt typ, min tvättmaskin blir inte fixad förns nästa vecka, förhoppningsvis och jag hade inga rena kläder/trosor överhuvudtaget så då fick jag gå hem hit och tvätta. Gruvar mig redan för att gå hem med allting sen.
Blir nog middag här också, gäller att passa på när man blir bjuden.. jag är ju ingen fantast av att laga mat och skippar mer än gärna det. ;)

Nu, vila! Galet trött.. min kropp driver mig till vansinne snart!

Kaffe-häng

Elin kom hit på kaffe-häng och massa surr, sedan joinade Johan också :)
Nu ligger jag i soffan och tänkte internet shoppa lite, måste verkligen ha lite nytt..






Onsdag

 

Hallåja! Mitt internet + dator ville inte samarbeta med mig igår, så därför blev det ingen uppdatering. Jag var iallafall mest med Elin igår, var ut och åt och sedan blev det kaffe och massa surr här hemma hos mig. ♥ Johan kom också, hann kolla på film innan han var tvungen och åka ut och skotta snö, håller fortfarande på. Stackarn!

Nu sitter jag hos mamma, har ätit middag! Har även klickat hem löshår, saknar mitt långa hår och Elin har en kompis som kan sätta in så snart så är jag långhårig igen, underbart!



Jahaa det var så det var

Vaknade imorse och hade tänkt pallra mig upp och gå iväg på skolan, men loggade in på CSN och såg att jag börjar inte förns den 9e? OKEJ! Men ska endå få massa gjort i veckan. Jag måste peppa mig själv för att klara det här nu. Jag måste få dom där betygen.
Sen kom det hit 2 st "gubbar" och kollade på min tvättmaskin som fortfarande inte funkar.. och jag har snart inga rena kläder överhuvudtaget. Får panik! Dom skulle iallafall beställa hem saker till den och laga den, men det kommer inte ske förns nästa vecka. SUCK på det! Ska jag måste handtvätta tills dess då eller?

Nu ska jag ta och inta någon lunch och kanske internet shoppa lite för att bota mitt dåliga humör pga av tvättmaskinen, haha!

Söndag kväll

Kommentar på förra inlägget:

Kommentarer
Postat av: Elin

"Jag kan lära dig att laga mat , vi ska åka utomlands och vi ska ha en ute kväll!!<3"

 

Svar: Att vi ska finaste du!

 

Jag har legat i soffan nästan hela dagen hos mamma idag, men när hon sa att hon har magsjuka så drog jag fort därifrån så är hemma nu. Har städat och plockat undan massa och kollat film. Är fortfarande inte frisk heller, suck! Några planer för veckan då? Jodå det har jag faktist.. jag vet inte vilken dag skolan sätter igång igen (måste ringa och höra mig för imorgon). Men ska iallafall få undan massa plugg, Umgås, Mysa, Dricka på torsdag då Elin fyller år? :), Och på onsdag kommer Niki hem - En killkompis som kommer från Belgien men som är här och spelar hockey i Ånge. Han har varit hemma i Belgien över jul/nyår och kommer till Ånge igen på onsdag så ska försöka hinna vara med honom också.

Det var väl det enda jag hade att berätta nu :) Får snart sällskap, Johan kommer.. han ska ut och skotta snö inatt då det har snöat ganska mycket. Så han lär väl ska ha kaffe så han håller sig vaken!

 

 


I'm not sure I need you, but I'm sure I really want you

- En ny mobil (Iphone4S) Såklart!
- Snyggare hår, då menar jag längre..
- Kunna lära mig att laga mer avancerad mat, isället för att bara värma mammas matlådor
- Ha en fungerande kropp
- En Ben & Jerrys
- En hundvalp,
alt en kattunge
- En festkväll med vännerna
- En utlandsresa,
gärna till Thailand..igen
-
En maskin som tillverkar pengar..


Det är mycket man vill ha, s
å är det alltid! Och jag råkar vara en tjej som gärna vill ha allt, på en gång!

Ligger i soffan hemma hos mami nu,
fortfarande grymt förkyld! Ingen direkt nyhet..
Ska ta mig en dusch nu och sen krypa ner..

RSS 2.0