Tisdag

Nu har jag tid att sitta ner och göra ingenting, har pluggat hela kvällen fram tills nu. Så himla mycket att göra då både svenskan och engelskan ska vara klar före jul. Tagga tagga tagga! Så himla less på allt vad som har med skolan att göra nu, och jag vill ha jullov - NU! Men det är några veckor kvar.

Har försökt att lägga upp bilder från mobilen hit till bloggen men det fungerar ju inte? As mysko.. är det någon annan som har samma problem eller är det bara jag? Haha! Jätte jobbigt iallafall för det blir ju inte alls lika kul att blogga utan bilder, right? :)

Nu ska jag umgås!

PUSS!


Picture


Måndag

Godmorgon! Inatt sov jag riktigt bra, första dagen idag på lääänge som jag inte har någonting planerat att göra - Sköööönt och väldigt välbehövligt. Har flyttat två gånger på drygt en vecka så jag har ont i hela kroppen. Så idag ska jag bara vara hemma, storstäda lägenheten och diska upp allt porslin så allting är skinande rent :) Slänga i en tvättmaskin också, så himla gött och ha egen sån!

Jag ska fota lägenheten och lägga upp bilder här.. tills vidare får ni en på köket som jag knäppte innan alla saker kom på plats.


Första advent, och jag är gladaste tjejen

HEJ! Det var några dagar sen men nu har jag verkligen haft SÅ fullt upp. Fick tag på en lägenhet och fick skriva kontrakt samma dag, i fredags! Världens finaste lägenhet, jag lovar! Nyrenoverad.. t.o.m TVÄTTMASKIN på toaletten! Jag är lycklig, kan jag lova!

Så min helg har bestått av att flytta ut från den andra vidriga lägenheten och ännu vidrigare hyresvärden.

Idag blev det hockey med mamma, kollade när ånge spelade!

Hallå där!

Har knappt varit hemma hos mamma någonting dom senaste två dagarna, så därför har det blivit lite klent med uppdatering. Förlåt men det blir bättre snart! I promise!
Har iallafall fått klart allting i lägenheten. Den är julpyntad och fin :) Nöjd kan jag lova att jag är.
Men har fortfarande inte skaffat det viktigaste egentligen, SÄNG! Haha..

Sitter iallfall hos mamma nu, väntar på att hon ska komma hem från jobbet. För sedan ska vi till Sundsvall. Jag  har tid på sjukhuset kl 15.00 och efter det hoppas jag på en liten shoppingrunda. Men så himla surt för får ju inga pengar förns imorgon! Så trist..så det kan hända att det blir en Sundsvalls-tripp imorgon också om jag inte kan låna av min kära mamma tills dess. Haha.


BYE!

22a

Idag är det den 22a, 3 månader sedan nu ♥


Jag gör snart kväll

Har kännt mig nere idag, är väl pga av värken i magen och att lägenheten fortfarande inte var kvar idag när jag kom dit. Skrev sms till hyresvärden och fick till svar att imorgon skulle det va klart.. Ja bra, tack så mycket isåfall. Men känns inte riktigt som jag vågar tro på det. Så vi får väl helt enkelt se.

Har nyss tagit en lång dusch och lagt ansiktsmask och hårinpackning, har använt mig av mina favoriter..



Det har förresten blivit nå fel på min telefon, kan inte ladda upp bilder hit på bloggen och jag orkar inte föra över allihop till datorn varje gång så fram tills dess att jag fixat problemet blir det kanske lite "bildlöst".


Nu ska jag smörja in mig med min gosiga body butter och sen krypa ner framför tvn.

Jag visste det, jag visste det så väl..

Att det inte skulle bli lättare med tiden. Ju närmare jag kommer desto svårare blir det att hantera ♥

Monday

God dag på er! Hur står det till med er? Här är det sådär, har ont i magen. Men får härda ut tills på torsdag får då blir det Sundsvall och ett besök på sjukhuset. Känns som jag har varit där ganska så mycket, speciellt dom senaste 8 månaderna. Har averkat snart 3 frikort det här året och det säger allt. Haha! Illa, riktigt illa.
Sitter och äter lunch nu, pasta och köttfärsås ♥ Hur gott är det inte? Mamma kommer strax hem från jobbet och då ska vi åka till lägenheten och kolla om det börjar bli klart där, för nu orkar jag verkligen inte vänta en sekund till snart! Vill börja PYSSLAAAAAAAA.


To die for!


Picture


Det börjar ta sig

Var förbi lägenheten sent igår kväll när hyresvärden var klar där, dom var där hela dagen igår och la nytt golv och det blev faktist riktigt bra. Nu är det bara lite småfix klar sen så ÄNTLIGEN kan jag bo där! Haha, det har ju tagit sin lilla tid och varit massa strul men som det ser ut så börjar allting falla på plats. :)

Ligger i soffan här hos mamma nu under filten, tänt massa ljus och väntar på att maten ska bli klar för jag är huuuuuungrig! Blir kött, hasselbackspotatis och såklart... fetaost-sallad!

Skriver mer sen..

Think..


Lördag

 

Är allt väl med er idag? Det är det här, men jag är galet trött! Ovanligt? Nej inte direkt! Jag har nyss ätit världens godaste mat, fiskgratäng, potatismos och fetaostsallad! Jag skulle kunna leva på fetaost..och sån där grekist ost! Så himla gott! Till och med så gott att jag hellre gör en god sallad med sånt i och äter istället för godis. Haha!

Nu blir det en dusch, och sedan ska jag ta pallra mig iväg till lägenheten och kolla hur det ser ut där, om dom har lagt in golvet som jag blev lovad att dom skulle göra idag!


Förresten, köpte mig en ny TV igår.. 37 tum! Passade perfekt i mitt vardagsrum! ;) Nöjd!

Eftersom jag är världelös på att fixa nya biler så bjuder jag på en gammal sålänge!

 


Lägtar tills det första..

Längtar tills jagfår äta det första julbordet, jag älskar det! Finns inget bättre!
Nästa söndag blir det premiär, julskyltning här i Ånge + julbord på Mittis! Gissa om jag ska äta mig jätte tjock..

Hur är det med er kära läsare, gillar ni julbord och vad är favoriten?
Jag älskar gravad lax och köttbullar! Haha


KitchenAid

Idag på min önskelista finns massor av köks-prylar från KitchenAid.
Hur fina är dom inte?
Vart jag nu än kommer att bo så ska mitt kök gå i ljusrosa/beight och vitt och då skulle dessa passa perfekt hos mig. Dock är priserna galna men man kan ju alltid önska, right?

(Bild från KitchenAid)


Högt på önskelistan

Ska lägga upp en sak varje dag som tomten gärna får komma med på julafton ♥

J
ust nu vill jag verkligen ha en ONEPIECE, jag har hittat den perfekta för mig. Jag är kär!




Spana in flera skönheter HÄR


Nu ska jag kolla film och sedan lägga mig och soooooooova!

Jag är kluven

Alltså jag vet inte hur jag ska göra med lägenheten, jag kan inte bestämma mig! Får klura på allt tills imorgon. Den andra lgh jag har på gång kan jag inte få flytta in i förns slutet av Dec/början av Januari.. och grejjen är att jag vill flytta nu nu nuuuuuu! Jag har noll tålamod när det gäller att vänta på saker. En utav mina dåliga egenskaper. Allt ska hända på en gång, vad det än gäller.

Ikväll vet jag inte vad som händer, film kanske? Har nog inte så mycket att säga nu faktist så jag tror jag avslutar här. PUSS på skinkorna era!

Det går ibland inte som man tänkt sig

Kom nyss hem från Sara ♥
Vi fastnade framför Sanning eller konsekvens på 3an som idag handlade om hyresvärdar som lurar folk, typ!Och jag tänkte direkt på "min" älskade hyresvärd.
Jag har bestämt mig för att INTE bo kvar i lägenheten, tur att jag inte skrivit på kontraktet än så imorgon börjar vi flytta ut! Jag älskar själva lägenhet. T.o.m en trapp upp till den, alltså en egen, inne i lägenheten..svårt och förklara men den är verkligen super fin! Men FÖR mycket som är knas och folk varnar mig för hyresvärden.
Ska iallafall iväg och titta på en annan imorgon bitti. Också jätte fin, och den är det en helt engen ingång till och ligger vid badplatsen här i Ånge! Toppen! SÅ HÅLL TUMMARNA! Isåfall blir det inflytt i den i Dec eller 1a Januari - Jag får stå ut helt enkelt.

Nu ska jag ta göra iordning någonting att äta, och kolla på Bonde söker fru på tv4 play! Brukar ni kolla på det?

Tatuerings dax igen?

Alla som känner mig vet att jag fullkomligt älskar tatueringar. Både på tjejer och killar, mycket ska det vara! Eller ska och ska.. men tycker det är galet snyggt! Jag ångrar mina på armen extremt mycket men brorsan ( som är tatuerare ) ska få snygga till dom och göra en halv sleeve! Kommer bli grymt.
Annars har jag ju på magen och nacken! Nästa gång blir det på REVBENEN! Ja ni hörde rätt, jag kommer avlida. Himla tur att det är bror som gör den, för jag kommer nog mest bara ligga skrika! Haha. Ser inte framemot smärtan.

Hade tänkt mig någonting liknande denna..


Kom nästan nyss hem från skolan, gick faktist bra.. hade ju prov! Och som det ser ut nu, för att jag sa vara klar med Svenskan o Engelskan till jul så måste jag göra 2-3 prov / vecka + massa andra uppgifter så nu får all min fokus ligga på skolan! Efter jul och fram tills Maj blir det fullt fokus på matten, kommer bli skapligt less har jag en känsla av!

Nu kom mamma med PIZZZZA! Inbakad kebab pizza med sallad! MUMMS!

Onsdag

God dag! Allt väl med er idag? Jag är galet trött, jämt och ständigt känns det som.
Jag har iallafall varit vaken sedan kl 8.00 och suttit och pluggat. Har en lektion jag ska på kl 13.00, och då ska jag ha två stycken prov. Wish me luck! Skulle egentligen ha haft ett matte prov idag också men jag känner mig inte redo för det för fem öre så det skjuter jag upp några dagar.

Nä nu kurrar min mage, så nu ska jag göra iordning världens godaste frukost. En baguette med Brieost, mumms!





Pust

Suttit på skolan några timmar idag, likadant blir det imorgon. Nu känner jag mig faktist peppad igen så nu är det bara att köra på. Jäklar vad skönt de ska bli den dagen då jag faktist får betyg från gymnasiet. Då ÄNTLIGEN kan jag läa vidare till det som jag vill och brinner för. :) Underbart!

Nu ska jag traska bort till Sara en snabbis och få mig en kopp kaffe, sedan hem och ta en lååååångdusch!

 

Bjuder på en bild på mig och min älskade ♥

( Och ja, jag har t.o.m tatuerat in hans namn i nacken )

 














GT

Funderar starkt på att klicka hem dessa skönheter..



 

Hur snygg är inte tröjan?


Tisdag




Mitt internet krånglade igår,
så därför blev det inga fler inlägg!
Kl halv 06.30 ringde min klocka imorse så det var bara att försöka öppna ögonen och kliva upp. Har suttit och och gjort en önskelista (till tomten) fram tills nu som jag tänkte visa senare idag. Och har även hunnit dricka sisådär 3 koppar kaffe. Behövs om jag ska orka med den här dagen. Ska nämligen göra mig klar nu och sedan åka upp på skolan och sitta där några timmar tänkte jag. Behöver få massor av hjälp med matten. Så himla tråååååkigt, fast jag måste ändra inställning till det för annars kommer jag aldrig att kunna fixa den.


Vad ska ni göra idag då?


Måndag!

Jag är helt slut i hela kroppen sedan i Fredags. Var ju som sagt var i Vemdalen på Höstforum och jäklar vad kul vi hade det (i det stora hela.) Nu är det bara att tagga till VÅRFORUM som kommer bli minst lika grymt, om inte grymmare?

Annars då? Måndag idag, hade gärna velat ha mer helg. Är grymt trött och har galet mycket att göra vad gäller skolan. Har hamnat lite efter, eller inte så lite heller egentligen. Så jag måste verkligen ta itu med det. Vad gäller min lägenhet blir jag mest galen. Är så förbannad på hyresvärden så jag kokar.
Han påstår att JAG har gjort så att både jag+grannen har fått vattenskada och vill att JAG ska betala, fast jag har folk som har bevisat att det inte är jag som har kunnat göra dom skadorna. Vad fan tror han? IQ-fiskmås! Så vi får se. Väntar på besked på om dom måste riva ut golvet i kök+hall och lägga nytt, gärna för mig.. men jag tänker inte betala en enda krona för det! ;)

Jag har ju sett framemot att få börja sova där men som det är nu så känns det inte så himla roligt. Hoppas på något besked inom dom närmaste timmarna iaf.

Nu kommer Sara, så nu ska vi ta och dricka kaffe!



Höstforum 2011

På fredag blir det, om jag orkar HÖSTFORUM i Vemdalen! Jag känner mig grymt taggad just nu och hoppas att det håller i sig.
Åker isåfall så vi är där tills after skin börjar kl 3 då jag och Sara ska klä ut oss till Sexiga mekaniker ;) Haha! Sedan blir det partaj hela kvällen, men vi åker hem på ntten! Skönt faktist. Orkar inte med nå mer än 1 dag.. det får räcka!

Någon annan som ska dit?


Hotter than fire


Onsdag

Har verkligen inte haft någon tid över för att blogga, men nu börjar det förhoppningsvis att bli lite lugnare så då kör vi ;) Haha!
Har som sagt var, som jag skrev i tidigare inlägg att mycket har hänt, men jag mår faktist bra.

Igår var jag på sjukhuset, får se om det blir operation eller ej! Vad det gäller vill jag inte berätta öppet i den här bloggen, kanske när jag är redo!

Mer då? Inte mycket..

Har iallafall börjat fixa i lägenheten, imorgon hoppas jag på att kunna sova där. Jag och min bästa Sara ska dit imorgon och måla i köket/hallen! ♥

Vad gör vi, nu kör vi!

Jag har haft ett litet uppehåll, har haft en miljon saker att göra så jag har helt enkelt fått prioterat bort vissa saker, och bloggen hamnade där.
Som sagt, mycket har jag gjort..har hunnit bränna en hel massa pengar på möbler och inredning till min fina lägenhet. Har fortfarande inte fått flytta in helt, då det ska målas om i köket, vilket jag och Sara ska göra tillsammans ♥ Ska nog börja med spacklingen imorgon hoppas jag!
Men har iallafal kört dit en hel massa saker som bara står och väntar på att få bli uppackade ur kartongerna.


Idag är det Söndag - Vilodag!
Skriver mer sen.

RSS 2.0