Fredag

Värdelös på uppdatera nu, jag vet! Men jag har mina skäl till det, faktist!
Har haft riktigt jobbiga dagar, men jag ska fixa det.. människan är faktist stark, bara man tror på det och själv intalar sig det. Det försöker jag med!

Ligger hemma i soffan hos mamma nu, har nyss kollat på idol.. som förövrigt (enligt mig) var jätte dåligt ikväll. Temat var inte alls något hitt. Proppat i mig massor av godis och fruktsallad för att trösta mig själv lite. Jag lider av extrem ångest och stress, vilket gör att min vardag har slutat fungera så gott som. Ingenting i kroppen fungerar som det ska. Så kan det gå när man vill vara överallt samtidigt, tänka för mycket, stressar med jobb och plugg, och stress i övrigt!
Så snälla ni där ute - TA DET LUGNT! För det här är inte kul.


Imorgon är SEAN BANAN på Mittis här i Ånge, jag ska dit! Dom tjatar dock på mig att jag ska jobba där då, stå i insläppet.. men jag känner faktist för att själv gå ut. Har ställt upp och jobbat så gott som varje gång dom frågat annars så jag är värd en utgång :)


Jag lägger mig

Som sagt, åter igen..förlåt för väldigt dålig uppdatering!
Var till Sundsvall igår en sväng, kollade på en dator (som jag inte köpte) och var in på premiäröppningen av Dollar Store och GALET hur mycket folk det faktist var där. Kom ut därifrån med 5 fulla påsar iallafall så nog kan man göra fynd alltid. Ska visa allting sen.

Sedan tog jag med mig min Sara och åkte till min älskade lägenhet och kollade, har inte skrivit något kontrakt en men det ska göras i helgen. Längtar! Har massa planer. Och efter vi gjort det så åkte vi hem till henne för att klippa mig så nu har jag lugg igen.

Annars då? Åt helvete faktist, just nu! Saknar allting som jag inte längre har. Er två!!!!

Ska ligga i sängen hela dagen så idag blir det tid för mycket inlägg.

Förlåt

Förlåt för riktigt dåligt uppdatering några dagar, men åkte till Jacob i lördags och kom hem därifrån nu idag. Gjorde inte sådär jätte mycket. Var ut och tog några öl på Hammarn i lördagskväll bara, annars har det varit galet lungt.
Jag längtar mest över att få flytta in i min lägenhet. Vet inte riktigt när det blir en men nästa vecka hoppas jag på. Måste åka till stan någon dag nu i veckan och handla massa fint :) Vet precis hur jag vill ha det.

Men nu ska jag ta och slänga in en hårfärg. Nackdelen med rött hår, får färga hela tiden känns det som.




Torsdag, redan?

Redan torsdag, hallå vart tar tiden?
Här har det inte hänt så mycket, mest legat idag faktist och varit med Sara, såklart! Känner mig smått less över det mesta idag faktist, men imorgon bitti ska jag iallafall iväg och kolla på lägenheten som jag är erbjuden. Vindslägenhet med snedtak - Precis som jag vill ha det!

Annars har jag ingen aning om vad som händer i helgen, får se om det blir Hammarn eller om jag stannar hemma i Ånge. Sjukt taggad tills nästa helg iaf, Sean banan på Mittis! WOOH! Rumporna ska skakas som aldrig förr! Haha, nej men det ska faktist bli kul!


För övrigt så vill jag ha snö - NUUU!



Hårfärgen



Så där ser mitt hår ut nu, fast bilden ger inte en rättvis färg. Rödare och finare i verkligheten!

Nails

Förlåt för dålig bild! På naglarna iallafall, som ni kanske ser!

O n s d a g

God dag på er. Allt bra med er? Här är det bra, förutom att jag har mensvärken ifrån helvetet, vilket i sin tur gör att jag får dålig aptit och inte riktigt orkar äta så mycket, vilket i sin tur gör mig smått grinig emellanåt. Haha!
Har inte riktigt haft tid att skriva så mycket. Haft fullt upp med jobb och plugg, som vanligt! Ska iväg några timmar ikväll också, får väl se hur det går men det ska nog gå fint!

Har fixat nya naglar igen också, lösnaglar såklart! (Bild kommer strax). Har börjat älska det! Sitter ju som berg och ser verkkliga ut, så tills vidare slänger jag hellre ut 130kr på det än att förlänga på riktigt, men självklart gör jag ju helre det, men det får bli lite senare.


Dagens låt



Världens bästa band!

T i s d a g


Skapligt trött jag är idag då. Satt vaken ganska länge inatt och pluggade, eller försökte iallafall, gick sisådär. Tittade i högen med alla mina skoluppgifter igår kväll och såg att jag har mycket mer att göra till skolan än vad jag trodde. Ska ta itu med det idag iallafall tänkte jag. Men först ska jag jobba och vara duktig några timmar, så vi hörs senare helt enkelt?


Bästa låten just nu



Galet bra!

Måndag

Godmorgon, eller goddag kanske det är nu? Hur som helst, ska alldeles strax iväg och vara duktig i några timmar. Men tänkte att jag måste tipsa om världens bästa produkt, vad gäller ansiktsrengöring.. det är:

Visibly clear 2-in-1. Använd den som ansiktstvätt eller som ansiktsmask! Jag använder den här varje morgon och kväll och 2-3 ggr i veckan lägger jag den som en mask. r mig funkar den jätte bra.
Finns på apoteket för runt 60-70:- någonting!



Söndagkvällen lider mot sitt slut

Tog mig ett glas vin förut ikväll, perfekt avslutning på helgen! Imorn är det åter tillbaka till vardagen, men jag klarar inte. Får sovmorgon imorgon. Perfekt!
Har inte gjort mycket alls ikväll förutom att jag har rensat i min neccesär. Köpte en ny i helgen så passade på att sortera och slänga det jag inte använder.

Detta är en liten del av vad som blev kvar:



Annars har jag som sagt var inte gjort någonting alls i princip.
Har nyss fikat och ska ta och tvätta bort mitt smink. Måste tipsa om världens bästa produkt typ. Men gör det imorgon, då det även kommer fler bilder ifrån helgens shopping.

Nu blir det sängen och sova! Puss på er och Godnatt!



Nytt i smyckeslådan!



Köpt på Ur och penn!

Mysdag med frugan

Jag och Sara har suttit på cafe`t på konsum och fikat i 3h. Vi kan konsten att fika länge om man säger så. ♥
Kom nyss hem och har ätit middag! Lax, potatismos och gräddfilsås + sallad!
Har foton att lägga upp men min telefon verkar ha tappat bort alla kort totalt, typiskt. Blir så himla tråkigt att blogga utan bilder, inte sant? Tycker jag iallafall.

Bjuppar iallafall på en bild på hur mitt hår såg ut efter att jag lagt i en röd färg första gången, OBSERVERA att det INTE ser ut sådär nu, nu är det snyggare! Haha.


Söndag

Godmorgon folket, hur mår ni? Bra hoppas jag!
Jag vaknade iallafall för någon timme sen, sovit jätte oroligt inatt men vet inte varför. Jag brukar aldrig vakna på nätterna men inatt vaknade jag säkert 10 ggr, bra nog jobbigt!
Har sovit med hårinpackning i håret inatt så är inte så där jätte fräsch nu, ska ta skynda mig in i duschen och tvätta ur det och sen göra mig klar och gå ut och ta en fika med Sara och kanske Jennifer! Mys-söndag!


Jag tävlar

Tävlar hos Lindshe om ett presentkort på Onlinedesign värde 200:-


Heldag i stan

Godkväll kära vänner!
Åh herregud vad jag är trött nu, i både huvudet och kroppen. Klev upp halv 8 imorse och duschade, fikade och gjorde mig iordning. Sedan åkte jag och mamma till stan.
Första stoppet blev på Specavers för synundersökning, visade sig att jag behöver läsglasögon så beställde två par. Ett par aningen större modell, av märket Tiger of sweden och sen ett par andra svarta klassiska bågar. Så om ca 1-2 veckor får jag hämta ut dom, som jag längtar!

Sedan har vi kutat runt som två yra höns på Birsta. Blev lite shoppat idag också. 1 par leggings, 1 kofta, en liten väska, nessecär (er), Plånbok, smycken, rengöring för sminkborstar och säkert någonting mer.
Visar senare, eller imorgon!

Var och köpte blomma och gravljus som vi tände på minneslunden också. ♥

Och som avslutning så åt vi på.......MAX, såklart!

Bra dag!


Lugna fredag

Min hals och min hosta har gått mig på nerverna ikväll. Så himla jobbigt!
Har iallafall duschat och fikat massa och kollat på idol - som för övrigt var hur värdelöst som helst ikväll. Alla dom som verkligen har det åker ur, snälla sverige?
Jaja.
Imorgon blir det stan iallafall som sagt, synundersökning först och sen ska jag nog försöka få med mig en och annan påse hem.

Nu sängen och sova, eller åtmindstonde försöka!
Good night!

Mer nyheter från GT

 

Hittade fler snygga plagg på Gina tricot som jag blev galet sugen på.

 



5 saker ni inte visste

1) Jag har otroligt svårt för att räkna matte. Jag är säker på att jag tillhör den på jorden som är sämst.
Hur mycket än lärare eller kompisar förklarar så går det endå in i huvudet vilket får mig att må dåligt på riktigt faktist, för jag vill bli sjuksjöterska el barnmorska och då måste man ha matte B!

2) Jag är uppväxt med en alkoliserad pappa som aldrig någonsin har tagit hand om mig på ett bra sätt.
För ca 4 år sedan åkte han och jag till Thailand och jag grät mig igenom 14 dagar. Folk i min omgivning tyckte jag såg fruktansvärt sliten ut när jag kom hem.

3) Jag har börjat skriva min egna bok, om den någongång ges ut eller inte vet jag inte men det är målet.

4) Jag har opererat mina bröst

5) Jag föddes med missbildningar i mina fötter vilket gjorde att dom stod rätt inåt. Har opererats 7 gånger för det och än är det inte helt 100.

Ny klocka

Titta här vad jag fick av min mamma för någon dag sedan. Ännu en till klocka i min samling, eller samling och samling.. har iallafall en svart och en vit nu!

Opigg tjej

Har bara legat i sängen idag, typ! Var upp på skolan en sväng och lämnade in en svenska uppgift bara.
Vaknade säkert 98 gånger inatt av världens feberkänsla i kroppen, och inte nog med det så har jag galet ont i halsen. Mamma köper iallafall med sig halstabletter med sig hem efter jobbet. Tänker leva på dom, alvedon och te hela dagen. Bra näring!
Sara var hit en stund förut också över en kopp kaffe!

Nä, nu ska jag ta fixa naglarna. 1 nagel har lossnat så måste dit med en ny! För att vara lösnaglar så både ser dom riktiga ut och sitter som berg. Synd jag inte kommer ihåg vilket märke det var bara. Måste försöka hitta nya imorgon.



Förresten: Tack Cicci för den fräscha designen!

Gina Tricot

 


Tror faktist denna ska inhandlas imorgon i stan.

149:- på Gina tricot


Picture


Glasögonorm

Glömde berätta att jag bokade tid för synundersökning på lördag, i stan! Så 10,30 ska jag dit. Mamma följer. Jag ser typ alla skyltar efter vägen jätte sent och när jag läser osv så blir det ofta suddigt + att jag får ofta ont i huvudet när det är ljust.
Har redan kollat ut vad jag vill ha för typ av glasögon. Ska nyttja erbjudandet 2 för 1.

Funderar på något sånt här:



Vad har jag gjort annars ikväll då? Var förbi på Mittis och träffade min bästa, Sara och Anna! Sedan har jag tagit en långdusch och gjort fotbad, såå skönt!
Nu ska jag lägga mig och kolla Fråga olle dokumentären på 5an, måste ses! Haha.

Puss på LOREAL

Vet inte hur många ggr just LOREAL`s produkter har räddat mitt hår. Efter jag färgat mitt hår ca 5 ggr på en vecka så har det blivit rätt risigt men nu sitter jag med en inpackning i mitt hår så nu ska det nog gå bra. Älskar denna inpackning. Värd varenda krona!


Morgondagens inköp




Imorn ska jag gå in på Apoteket och köpa RICINOLJA, det ska b.la vara bra för att få håret att växa snabbare. Värt att testa.






Är så galet less på att vänta på att håret ska bli långt så det ska bli härligt med en liten skjuts på vägen, om det nu hjälper.

Mina nya naglar

Snygga va?
Gjorde dom i helgen!
Nejdå, tragiskt nog bara lösnaglar men iallafall. Känner mig fräsch!

Hej IGEN

Det har varit bra nog tyst här några dagar nu men jag har varit hos Jacob, och där sitter vi aldrig vid datorn. Bara vid nödfall! :)
Haft en kanon helg/vecka iaf. I lördags var vi i Sundsvall, blev lite shopping och sen var vi vid kyrkogården och tittade till dom nära! ♥
På kvällen blev det middag med Robert och Kristina, tok mys!
Annars har vi inte gjort så mycket. Jacob flög till Jokkmokk imorse för nån veckas jobb så han blir inte på hemmaplan i helgen. Jag ska nog försöka få så mycket av plugget gjort som möjligt. Har planer på att vara klar med Eng/svensan om sisådär kanske 2-3 veckor, vore grymt.

Skriver mer sen då det även kommer bilder. Lite stressad nu!

Dåliga bilder på min shopping

Bruna leggings, vitt linne - gina tricot

Top - Hm

Hårspray, armband, nagellack


Kofta Gina tricot


Svart top med dragkedja på bröstet - Hm

Bh - Lindex

Bildlöst?

Försöker ladda upp bilder här men det funkar ju inte, någon mer som samma problem?

Ge mig!


Känner mig som 14 igen då men var kär i någon artist, jag är smått förälskad i SAADE nu iallafall.
Hur snygg?


Tröttare kan man ju leta

Åh herregud vad trött jag är. Jobbat på idag och sedan pluggat en himla massa! Nu lyssnar jag på Saade och dricker en öl faktist, var bara tvungen att ta en! Så värd det, hah!
Annars då? Fint faktist! Skulle vilja ha helg ungefär nu, helst! Inte för att jag har någon som helst aning om vad som händer men förhoppningsvis så blir jag på Hammarn hos Jacob iallafall. Jag handlade ju lite tjusiga saker dit igår som jag måste dit och piffa iordning. Nya filtar, ljus i massor och lite till småtjaffs.

Ska plugga vidare lite nu och sen när Sara slutar jobba så följer jag med henne hem en sväng. Måste fixa mitt hår.

Jag har fastnat


Nu har jag blivit galet hemligt kär i SAADE också!



Galet trött tjej

Både jobbat på bra idag och sedan hunnit med en tripp till staden.
Blev lite handlat faktist, ska visa.. kanske snart, annars blir det imorn!

Är faktist ganska så himla trött nu. En kopp te och kolla lite Sex and the city bara,
sen blir det sängen!


Kvällens låt

Spelas om och om igen, bäst!



Hemska människa

 

Alltså det finns inga ord för hur irriterad jag blir på denna människa i Svensk Hollywood fruar.

Stackars henne dotter!

 

 

Bild lånad från google.

 

 

 


Måndag

Goder kväller!
Hade en kanon kväll i lördags! Längesen jag hade så roligt faktist.
Kom isäng halv 7 igår morse och upp kl 11 och gjorde mig iordning och åkte till Jacob för söndagsmys ♥
Och idag skjutsade jag honom till Sundsvall för han skulle med tåget, jobb för han i veckan i Västerås, åkte iallafall raka vägen hem hit till Ånge! Pyser ner till staden imorgon igen, först lite jobb bara!

Hängt på Mittis med Sara ikväll! Kafferep, och nu ska jag ha te-rep med mamma framför ensam mamma söker på tv3! Bästa pogrammet.


Hur många lingon finns det i världen?

Har varit hos pappa hela dagen. Tog promenad med doggen och sedan satt vi klistrad framför tvn och tittade på ett jaktpogram! Jag har blivit tokig i det efter att jag var med på älgjakt förra helgen med Jacobs pappa.
Skit samma, efter det så åkte jag och mötte upp mamma också var vi ut och åt - Mysigt gånger 30.
Efter det på ica och handlade hårfärg, svart som vanligt! Är så himla le på den färgen just nu. Hyrde även " hur många lingon finns det i värden". Mamma hade inte sett den, jag kan den dock utantill men jag lessnar inte på den. Så himla gripande och fin på alla sätt. ♥

Nu ska jag ta en öl eller ett glas vin.


Good morning

Vaknade sent idag, kan bero på att jag låg och kollade på en svensk film tills halv 3 inatt.
Har nyss ätit en tallrik med gröt och ett glas juice. Ska väl ta dra på mig ett par jeans och en kofta och rulla ner till Fränsta till pappa och älsklings-Vidar!
Fiske står på schemat idag, pappa har nämligen en damm på gården där han har regnbåge så jag ska dra upp några stycken tänkte jag.

Annars har jag inga planer för idag! Långpromenad med doggen och sedan rulla mot Ånge igen. Är faktist lite sugen på att gå ut ikväll, men jag vet inte! Känns inte som att utgångar lockar så mycket längre, iallafall inte här i Ånge. Är ju några timmar kvar tills det skulle vara dax så har ju tid och tänka.
Annars blir det myskväll här hemma med Mami ♥

Nu - Kaffe och mascara på ögonfransarna


Säger goodnight

Kollat på idol ikväll och druckit någon öl. Har även suttit och tittat runt på vad jag ska göra för naglar när jag ska förlänga dom, eller ja alltså om jag ska ha glittriga tippar eller något annat fint. Får se! Kollar på massa bilder på internet och det finns ju såå mycket man vill göra. Bästa vore om man kunde få byta varje dag! Jaja..

Spelat massa wordfeud på telefonen ikväll också, otippat och sååå ovanligt menar jag! NOT! Det är sjukt hur mycket ett spel kan ta över. Hur har man klarat sig utan det där spelet innan undrar jag? Haha!


Nä nu ringer Jacob så ska prata mysprata med honom innan det blir sängen.

RSS 2.0