Snygga naglar

På måndag måste jag ringa och boka tid för nagelförlängning!

Det här skriver jag som en liten påminnelse till mig själv!

 


Hår problemen tar aldrig slut

Är det någon från Sundsvall som vet någon som sätter in hårförlängningar? Pratar inte om frisörer nu för då tar dom ju minst 5000:-
Hatar verkligen mitt hår nu, vägrar ha det utsläppt för det är för kort för det känns det som, så blir alltid uppsatt med klämma.
Hade ju jämt hårförlängning förr, med clips men jag känner inte att jag vill ha det nu igen. Någon som har tips?

 

 


Picture


Friday

Alltså veckorna går sjukt fort! Är det bara jag som tycker det?
Har nästan nyss vaknat. Hade en liten sten som släpptes ifrån min kropp igår så jag sov som en prinsessa inatt.  Det behövdes.
Dricker en stor kopp kaffe nu för att vakna till ytterligare så att jag kan plocka fram matteböckerna. Hade tänkt satsa på att göra prov någonting nästa vecka. Det finns nog inga ord som kan beskriva hur svårt jag tycker matte är. Och jag som måste läsa upp Matte B också för att jag ska kunna bli det jag vill - Sjuksköterska och/eller barnmorska. Får helt enkelt ha höga krav på mig själv och fortsätta kämpa med den fast den just nu känns ganska omöjlig.

Vad mer då? Har inga som helst planer alls för helgen. Jacob verkar vara ganska upptagen iallafall så jag vet inte om det blir en tripp dit. Det ska skruvas bil hela helgen.
Jag som har letat fram massa gardiner och fina sängkläder till huset som jag skulle vilja få upp. Karln har bott i huset 3 ÅR men ÄN finns det fortfarande inte EN enda gardin i huset. Eller jo, vardagsrummet är så gott som klart. Men resten, det nyrenoverade köket te.x skulle behöva lite färg.
Får se hur det blir!

Nej nu ska jag ta tag i allt som måste göras för idag!

Picture


Puuuuh

Åh fy vilka jobbiga dagar jag har haft. Hua!
Massa strul med allt och jag är expert på att fucka upp allting i min väg! Men nu är det skärpning för jag har fått världens möjlighet idag! GRETT! Hoppas att det ska bli mindre bekymmer framöver nu.

Har pluggat en himla massa dom här dagarna, skolan går verkligen jätte bra! Beröm av lärarna, speciellt i eng och svenskan! Matten går det segare med.
Ledig hela veckan, så passar på att få så mycket som möjligt gjort.

Kasst med uppdatering har det varit iallafall, förlåt för det! Men efter skiten jag genomgick för en månad sen så har jag skrivit i min andra blogg dom här dagarna! Skulle så gärna vilja dela med mig men samtidigt så är jag rädd. Hm, får se!

Nu ska jag prata med Jacob i telefonen och sedan krypa ner och sova.

Helgen som var

Hade en super helg med bästa Jacob!

Åkte till Övik i torsdags mitt på dan. Svängde in på Dollar store i Härnösand påvägen dit också, alltid hittar man nåt och denna gång blev det en duk till köksbordet och 2 st ljuslyktor + skurmedel! Allt fick följa med hem till Jacob.
Men iallafall, mötte upp han och sedan gick vi på kina resturang och efter det köpte vi med oss fika och gick upp till broder! ♥
Fredags: Jag gick runt massa på stan medans Jacob jobbade. När han slutade tog vi en gemensam runda och jag köpte med mig ett par nya skor.
Sedan åkte vi till Ullånger där hans morfar och hans dam bor, innan vi rullade hem mot Hammarn.

Annars var helgen rätt så lugn. I lördags åkte vi upp till Jacobs pappas jaktstuga. Gick och la oss där kl 10 på kvällen och upp kl 5 för då skulle vi med på älgjakt, dess värre fick vi inte ens se en älg men mys var det kan jag lova!


Nu är det vardag igen och jag ska sätta igång med pluggandet.

Roadtrip

Tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag åker mot Övik. Väntar på att mamma ska komma hem från jobbet bara så jag hinner hinka i mig en kopp kaffe med henne innan bara.
Jag lär nog komma fram till Övik ungefär samma tid som Jacob slutar jobba ( tar alltid as länge för mig och ta mig med bil någonstans ) Ni vet jag är en sån här: Stanna och pinka, Stanna på varje mack och handla kaffe typ, Stanna och ta luft, Prata i telefon.. så det tar alltid lite längre tid för mig och komma fram mot för vad det borde göra.

Får se vad vi gör ikväll, någonting lär det bli! Ut och ta ett glas vin är givet iallafall, eller öl.. får se! Grymt sugen på nåt glas iallafall. Har ju inte druckit på galet länge nu så det är jag värd.
Sen får vi se om vi hälsar på brorsan ikväll eller imorn - Återstår och se!


Slänger nog in nåt mobil inlägg under helgen iallafall! Va så säker.

PUSS på er!

Första bilden som togs av mig och Jacob när vi gick ut i stan. Snart 2 år sen, galet!

För övrigt ser det ut som jag grinar men jag gräver faktist i väskan.

 


Goder kväller

Kass uppdatering idag, men känns inte lika kul när nya bloggdesignen inte finns på plats än, men är under uppbyggnad så snart så, snart så blir det kul igen.
Har iallafall jobbat lite idag och sen pluggat massa. Annars har det inte hänt så mycket. Legat i soffan med tjocksockar och druckit te och kollat bonde söker fru, typ!

Imorn blir det lite jobb på förmiddan sen efter det så pyser jag upp till Övik. Jacob är där på jobb nu i veckan och då hade han som förslag att jag kunde åka dit och vara där en natt också åker vi tillsammans hem till Hammarn på Fredag när han slutat - Perfekt!
Ska även försöka hinna med att träffa brorsan någonting, han bor ju där så det känns givet att kika in där.
Ska prata med honom om tatuering igen tänkte jag. Han är ju tatuerare den jäkeln ;)

Bjuppar på en bild på en tatto som jag är grymt sugen på att göra.


Red hair




Åh vad gärna jag skulle vilja ha just precis den hårfärgen som på bilden.
Varför är jag så gott som svarthårig? Omöjligt att få någon annan färg om man inte vill bleka sönder och göra avfärgningar först då förståss - Men nu när mitt riktiga hår endå har blivit ganska så långt så vägrar jag att förstöra det, så jag får väl helt enkelt drömma bara.







Men någongång så.........

Dagarna passerar




Pluggat massa - Ätit middag med Sara på Mittis - Druckit för mycket kaffe än vad min kropp är van vid nu - Skippat träningen för idag - Kollat tv - Långduschat!


Har nyss kollat på Svenska Hollywood fruar! Hatar varenda en som är med i pogrammet, förutom allas kära Maria Montazami - Störtskön!
Nu blir det en stooooor kopp te och breaking news med Philip och Fredrik innan jag kryper ner.


Förresten så blir det nog Övik på Torsdag kväll tills på fredag! Hoppppppppppppas ♥

Ny vecka, nya tag!

Jag måste sluta äta så mycket "gosaker".
Hittills idag har jag hunnit fika två ggr med Sara.
Hallå, två gånger lixom? Jaja, får helt enkelt hålla igen resten av veckan istället. Har lovat mig själv och min kropp att inte äta en massa skit.

Kom iallafall hem till Ånge efter en super mysig helg på Hammarn imorse.
Umgåtts med hans familj, bakad matbröd - pluspoäng till oss, ätit gomat, myst, druckit vin, sovit länge!
Men nu är det vardag igen och Jacob drog till Övik på jobb i veckan och jag ska väl jobba lite jag med, men idag är det bara plugg på schemat. Måste öva en himla massa på matteprovet som ska göras + att jag måste göra klart engelska uppgifterna och lämna in dom.
2,5 km springtur står egentligen i min kalender idag också men det får jag nog ta hoppa över och skjuta upp till imorgon om det inte blir uppehåll från allt regn senare under eftermiddagen.

Men nu - Plugggggggggg!

Soliga lördag!

Godmorgon!
Vaknade rätt skaplig tid imorse men var bra nog trött. Har nyss tagit en lång dusch, gjort ansiktsmask och målat naglarna.
Nu ska jag väl ta fixa iordning håret och sminka mig och sedan vänta på att Jacob hämtar upp mig också åker vi till Hammarn för massa mys enda tills måndag! Ikväll blir det middag med hela hans familj som är och hälsar på. Trevligt trevligt :)

Ha en bra helg allihopa!

Det var fredagen det

Lugn kväll, tog en cider med Sara men hon skulle vidare och jag hade ingen som helst lust med det så jag gick hem och tog mig en öl! Jag har totalt lessnat på allt vad gäller hemmafester, tycker det för det mesta bara är massa "småbarn" eller så spårar det helt enkelt bara ut.
Nä tacka vet jag att man sitter ett skönt gäng hemma hos någon och dricker och har det kul, eller alt gå på någon pub, det kan absolut vara skoj! Resten har jag faktist vuxit ifrån antar jag.

Nu ska jag ta packa min väska och ta en kopp te. Jacob kommer och hämtar upp mig imorgon någongång på dagen också åker vi till Hammarn! Som jag längtat efter honom den här veckan, galet! ♥


Får se om jag skriver någonting imorn innan jag åker,om inte annat så kanske det kommer ett mobil-inlägg under helgen.

PUSS!

Dagens runda avklarad

Har nyss kommit in efter dagens träning.
Rask promenad och löpning, dock så var det jäkligt tungt att springa idag. Mitt knä började göra ont så var tvungen att minska tempot för att inte belasta det för mycket.
När jag kom i "mål" så blev det 15 gånger 3 knäböj och sedan situps! Grymt skönt.

Nu är jag på gång iallafall och på söndag så ville Jacob gå upp för slalombacken på Hammarn, sist höll jag verkligen på dö, satan så jobbigt det var. Hoppas det går bättre den här gången.

Nu ska jag äta fruktsallad och sedan pyser jag nog iväg till Sara efter hon slutat jobbet för lite fredagsmys.




Jag vann!

Äntligen kommer jag få en design på plats snart!
Vann tävling hos söta Jessica.

:)

Picture

 


Good morning

Skapligt trött jag var imorse då, vaknade efter 10 och fick panik för jag fick för mig att klockan var 2.
Har suttit här vid köksbordet och ätit frukost nu som bestod av PAJ med vanligsås och kaffe! Haha, hade tänkt att idag skulle jag äta en nyttig och bra frukost men icke det!

Nu måste jag ta sätta igång med pluggandet! Träna inför matteprov + påbörja min novell!

För övrigt så har jag massa bilder att lägga upp men jag kan lixom inte hitta kabeln till telefonen. Ska försöka snoka reda på den senare.

Puss!

Sex and the city

Paj i magen, tjocksockarna på och ligger nerbäddad i soffan och tittar på sex and the city. Den serien får man inte nog av, i love it!
Jacob ringde nyss och sa godnatt också, på lördag åker jag med honom "hem" till Hammarn. Hans mamma, platspappa och morfar, syster och hennes ungar är där under helgen också (dom bor annars i Motala) så på lördag blir det middag med dom, sen blir det massor av mys för nu har jag inte fått kramats på en hel vecka, inte för att det är så lång tid men jag saknar honom massor nu.
Speciellt när jag får mina attacker av det som jag fått gått igenom senaste månaderna, skönt att ha en trygg famn att få falla ner i ♥

Imorn tänkte jag plugga massor på dagen och sen tänkte jag höra med mamma om hon har lust att gå på mittis och äta After work, så himla sugen på det. Sen på kvällen efter min kära vän Sara har slutat jobba så hoppas jag på att vi kan hitta på något! Jaja, får se imorgon hur det blir.


Torsdag

Fröken jansson är inte på tipp topp idag. Har iallafall jobbat idag och sedan försökt få så mycket av plugget gjort. Tränade på matteprovet som snart ska göras (om). Sedan blev det lite engelska. Högläsning för mig själv och gramatik. Tycker faktist engelskan går bättre och bättre och det är för att jag verkligen vill kunna bra engelska. Jag tycker det är viktigt att faktist kunna det.
Vad gäller mig har jag dock aldrig haft svårt för att lära mig själva språket, problemet för mig är att jag haft svårt för att våga uttala mig, speciellt när jag har folk brevid mig.. då har det lixom tagit stopp. Men känner att jag mer och mer vågar vilket kryddar på självförtroendet en gnutta.

Ledig imorgon, eller långt ifrån ledig men jag ska iallafall inte jobba! Utan fokuset får ligga på träning - Jag måste ta mig ut imorgon, måste måste måste, och sedan måste jag även fortsätta med pluggandet. Tänkte försöka få det mesta gjort, det ska vara klart nästa vecka men då kommer jag ha mindre tid för då blir det mer jobb.

Känner mig helt väck i huvudet nu, smått deppad och nere! Men trots allting så är jag väldigt stolt och nöjd över mig själv. Jag har vuxit efter allt skit som varit även om det fortfarande är HUR tungt som helst - tidsvis!

Nu ska jag äta paj med vaniljsås! Mummms!


(bild lånad från google)

Välkommen välkommen

Ja nu har jag två bloggar, men den andra är mycket mer personlig och inte allihopa som får läsa den än. Ingen alls faktist, den är väldigt väldigt personlig men kände samtidigt att jag ville blogga allmänt också så därför startade jag upp den här bloggen på sidan om. Så det här kommer vara min vardagliga blogg.

Kommer kanske, eventuellt att vid ett senare tillfälle att dela med mig av vissa delar av andra bloggen. Men än är jag inte redo för det!

Den här bloggen ska jag iallafall försöka uppdatera dagligen och fylla med en massa skoj! :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0